Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Проявити своє колективне утворення, свій простір співжиття колективний можна через чіткі, яскраві, зрозумілі всім, формалізовані елементи проявлення: гімн, герб, прапор тощо», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, якщо парламент працює в Україні за німецькою схемою, а президент керує у французьких традиціях, то це говорить про те, держава як механізм регуляції стосунків не є наслідком природньої, світоглядної платформи власної ідентичності. Як зазначив Олександр Новохатський, проблема України в тому, що ми ототожнюємо свої території з державою-механізмом.

«У сьогоднішній Україні чимало проблем саме через невиражену ідентичність», - повідомив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, які ставки сьогодні роблять США і світ на російсько-українську війну.

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, що росія планувала для всієї України: «Відправити наших людей у майбутньому напасти на…».