Про це він розповів на своєму каналі.

«Під час війни, під час бойових дій, під час воєнного стану є Ставка Верховного головнокомандувача та посада Верховного головнокомандувача, він же – Президент України. Тобто, Президент України Володимир Зеленський є військово-політичним керівником держави», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, саме Президент займається куруванням усієї вертикалі військового керівництва і вирішує політичні питання внутрішні та зовнішні. Як зазначив Дмитро Співак, також є Головком Збройних Сил, який займається винятково сферою воєнних дій.

«Тобто армією, наступом, забезпеченням, тактикою, стратегією. І жодної політики, винятково воєнні дії. І тому, згідно з нашим законодавством, тут не має бути жодного конфлікту. Президент несе відповідальність за політичний блок питань, а військове керівництво, тобто Валерій Залужний, несе відповідальність за армію», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Валентин Гладких розповів, наскільки сьогодні корумпована українська судова система.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко пояснив, чому Зеленський не звернувся до сенаторів США.