Про це він розповів на своєму каналі.

«На Куп’янському напрямку видно, що ворог намагається відновити наступальні дії, успіху немає через вдалі дії наших сил, а також через те, що заважають погодні умови. Тобто очевидно, що попри всі спроби й намагання ворог не має якихсь здобутків, і ці його спроби фактично стикаються з українським опором», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, на Лиманському напрямку ворог так само не може досягти поставлених цілей через добре створені захисні позиції українських військ і через несприятливі погодні умови. Як зазначив Олександр Мусієнко, ускладнюється ситуація біля Бахмута, тому що російські війська наполегливо намагаються повернути втрачені позиції.

«Ворог має там незначні тактичні успіхи, але наші сили впевнено відбивають атаки й знищують велику кількість ворогів», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерт розповів, хто і що саботує контрнаступ ЗСУ: «Європа дала 300 тисяч снарядів».

Також Знай.ua повідомляв, що воювати проти росії – це набагато важче, аніж зачищати Сектор Гази від «Хамас»: думка експерта.