Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, росіяни, воюючи з нами, мають лише одну мотивацію – це гроші. Як він пояснює, путін довів свою країну до ручки, понад 30 мільйонів людей там живуть за межею бідності, люди в росії не мають грошей, ось вони йдуть воювати.

«У нас зовсім інша ситуація, ми воюємо за свою землю. Є популісти, які виходять і розповідають, що зарплата має бути ось стільки у наших військових. Я вважаю, що героїзм наших військових взагалі не можна оцінити грошима, ми не за гроші воюємо», - наголошує Георгій Біркадзе.

Зараз же, констатує експерт, багато хто ставить питання, чи правильно зробили, що перенаправили ПДФО з місцевих бюджетів на потреби воєнного часу. Проте, зазначає він, це рішення критикують лише ті, хто тепер не зможе розкрадати гроші з бюджету.

«Я був за те, щоб на місцях не перекладали бруківку, не робили якихось незрозумілих ремонтів, наприклад, доріг, не будували стадіони під час війни, не думаю, що під час війни вони нам потрібні. Правильно, що взяли та передали гроші військовим. А це близько 100 мільярдів гривень», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що війна з росією вимагає ресурсів, які нам не дають, ми отримуємо набагато менше та із затримкою.

Також Знай.ua писав про те, що Снєгирьов назвав можливу слабку ланку складу російської армії.