Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Питання екології наступного року буде підніматися на широкий загал?

Ой, не сильно. Будуть шукати можливості, але типу не на часі. Плани буде хтось будувати, тобто ми це робимо, ми це плануємо наперед, але сказати, що нагально буде вирішуватися, я не бачу.

А чи будуть у нас загрози, пов’язані із радіацією, наступного року?

Так.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Це будуть лише погрози чи нам треба буде розраховувати на те, що ми маємо бути більш обережними?

Нас будуть цим жахати, це те, що було, причому жахати будуть якось так конкретно, щоби тримати у страхах, щоби тримати при собі.

Чи буде якось вирішуватися питання з водоймами на деокупованих територіях? Там проблеми із питною водою. Чи реально якось узагалі очистити ті водойми, які були забруднені трупами, нечистотами і хімією? Чи зможемо ми хоча би почати процес відновлення природи?

Воно буде не просто йти. Будуть очищати потихесеньку люди, волонтери, ті, хто самі збирають гроші, роблять. І мені здається, що може бути ще якась неприємність, пов’язана з водою, яку ми зараз ще не знаємо.

Чи підніметься взагалі у світі проблема екологічної катастрофи в Україні?

Так, вона підніметься. І через те, що щось може таке, не дай Боже, у нас виникнути.

А що стане тригером? Можливо, до Європи щось допливе, до їхніх берегів?

А це так і буде, вони побояться, якщо ми не втримаємося. Вони чогось дуже злякаються знову. Що стане тригером? Проблема з водою і світлом, можливо, вони раніше не виділяли грошей. Це щось пов’язане з тим, де є вода і світло, а гроші туди не виділяли раніше. Не знаю, можливо, знову ЗАЕС. Бо це вода і світло, із чим це пов’язано? Якась ГЕС?

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн повідомила, що наступного року ситуація на фронті підвисне, але все дуже зміниться, коли у 2026-2027 роках у росії розпочнуться серйозні проблеми.

Також Знай.ua писав про те, що медіум попередила, які області будуть обстрілювати росіяни у грудні.

https://youtu.be/LBCRFCgW6r8