Про це він розповів у програмі «Пульс тижня» з Олексієм Буряченком.

Як зазначає експерт, не важливо, випиває медведєв чи ні, але він говорить такі речі, що варто насторожитися. Зокрема, згадує гість програми, він говорив про Париж, принагідно можна згадати, як штучний інтелект зробив картинку бомбардування столиці Франції, все можливо, на жаль. Тому, констатує він, треба більше зброї для того, щоб обороняти євроатлантичну спільноту.

«Як на мене, у сучасному західному світі добра (бо, якщо є вісь зла, то це вісь добра) все одно не розділяють реальну війну і гібридні загрози. Як на мене, зараз оця четверта або третя фаза – це об’єднання, це показує світу, що немає водорозділу між гарячою фазою та гібридною війною. Хай прочитають доктрину герасімова. Що заважає їм зараз нас в Україні дестабілізувати внутрішньо чи з ІПСО, чи з іншими інструментами, маючи гарячу фазу на полі бою? Нічого. І зараз вони те саме можуть робити у Фінляндії, Швеції, країнах Балтії, Польщі, на Балканах, в Африці, Венесуелі, Середній Азії, Близькому Сході», - пояснює Олексій Буряченко.

Принагідно гість програми нагадує, як починається головна книга, яку ми всі читаємо, Біблія: «Спочатку було слово». Тобто, констатує він, слово – це якраз оті ж гібридні історії, а після слова зазвичай усе і матеріалізується.

«Дійсно герасімов – один із виробників цієї гібридної війни, росіяни фантастично вмілі у цій справі. Вони ж повернуті теж на радикальному православ’ї, і от спочатку слово, гібридна історія, а потім все одно буде гаряча фаза», - стверджує Дмитро Васильєв.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що війна з росією вимагає ресурсів, які нам не дають, ми отримуємо набагато менше та із затримкою.

Також Знай.ua писав про те, що Снєгирьов назвав можливу слабку ланку складу російської армії.