Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я в цьому бачу дуже велику темну пляму. Я можу оцінити (ред. – як будівельник) і дійсно сказати, що, якщо би це були, наприклад, Золоті Ворота чи Арсенальна, які побудували у Радянському Союзі, я би це розумів. Але ті станції, про які ми говоримо, це найновіше метро, їх відкрили не так вже й давно (ред. – у 2012 році), тому у мене питання», - пояснює Георгій Біркадзе.

Окрім цього, зазначає експерт, сам він не був свідком, але багато писали про те, що раніше у метро були підтоплення, тим не менш, нічого не закривали. Загалом же, стверджує він, можна припустити, що наступного року або 2025-ого 100% будуть вибори, тоді ситуація з метро стає зрозумілішою.

«Зараз затягнуть цю ситуацію, відкриють урочисто у 2025-ому році перед виборами і скажуть: «Ось, будь ласка. Ви хотіли метро? Ось ваші станції метро». Ми зараз посміхаємося, але скажу відверто, що не до сміху», - зазначає Георгій Біркадзе.

За словами експерта, Києву хочеться тільки побажати, щоб наступні його керівники дійсно заслуговували на це і займалися містом. До того ж, додає він, аби більше не виникало таких незрозумілих ситуацій, потрібно, аби жоден депутат і жоден голова міста не міг балотуватися більше 2 разів.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що проти перенаправлення ПДФО з місцевих бюджетів на потреби воєнного часу виступають лише корупціонери.

Також Знай.ua писав про те, що Бенюк прокоментував ситуацію із Фаріон.