Про це він розповів у своєму блозі.

«Я весь час говорю, що без Третьої світової, схоже, не обійдеться все нинішнє загострення та ситуація у світі. І в мене весь час питають, а хто з ким воюватиме. Як хто? Гаяна з Венесуелою. Третя світова війна не починалася за один день, і не починалася в певній точці, не можна було сказати, що вона почалася в цьому місті. Це тут напруга тут, тут, тут, точки на карті, це багато точок на карті», – пояснює Михайло Шейтельман.

Як він зазначає, ось у нас є наша лінія фронту з росією, є Ізраїль і Газа, ось зараз з'являється Гаяна з Венесуелою. До того ж, додає експерт, ще є російсько-фінський кордон, де сомалійці на велосипедах намагаються прориватися до Фінляндії, це теж точка напруги, як і на кордоні США з Мексикою, це росія воює за допомогою іммігрантів.

І ось так, наголошує політтехнолог, росія розпалює війну по всьому світу і вирішує, хто з ким воюватиме, це вже риторичне питання. За його словами, Третя світова війна так і починається, і, на жаль, якось треба нам усіх розбудити, можливо, потрібне диво.

«Фіни прокинулися, американці прокинулися з цією імміграцією, раптом замислилися, а звідки вона вся, в Ізраїлі доводиться переконувати людей, що це росіяни ініціювали події 7 жовтня, дали грошей та вміння «Хамасу» вбивати людей, за почерком це впізнається все. Готуємось. Але ви зрозумієте, що ми, українці, та ізраїльтяни вже давно на ній. Ви думаєте, що буде якось гірше? Ні, не буде. Буде так само чи легше, тому що ми на ній уже давно, ми знаємо, це решті не хочеться в цьому брати участь, але швидше за все доведеться», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бенюк розповів, чому «Свобода» програла.

Також Знай.ua писав про те, що Васильєв попередив про гібридні та реальні загрози з боку росії.