Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я ненавиджу ходити до стоматолога, але, коли я туди приходжу і вже сідаю у крісло, автоматично відкриваю рот, тому що це потрібно робити. Я вважаю, що дійсно, якщо тут (ред. – у серці) немає нічого, то ти не будеш захищати свою країну. Але ми країна велика і з великим серцем», - підкреслює Георгій Біркадзе.

За словами експерта, багато людей просто не розуміють, як вони можуть допомогти на фронті, адже не кожен повинен брати зброю і йти воювати, у ЗСУ можна служити інакше і давати користь. Наприклад, міркує він, можна бути логістом, працювати на машині, возити щось, готувати їжу для бійців.

Принагідно експерт згадує і про той, що на закритому кордоні процвітає корупція, виникає думка, що, можливо, без цієї заборони корупції би й не було. Тим не менш, констатує він, ми 30 років саджаємо суддів за ґрати, але їх менше не стало і грошей вони беруть так само.

«Якщо сьогодні відкриють кордон, то всі поїдуть, я впевнений. Просто візьмуть і поїдуть, залишиться дуже маленький відсоток. Люди не хочуть розуміти, що сьогодні потрібно бути корисним тут», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чаленко розповів, чи підтримують закарпатські угорці виступи Орбана проти України.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому підняли податки для банків.