Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, Німеччина поставила нам другий протиракетний комплекс ППО Patriot, а ми знаємо, що комплекси Patriot – це найефективніше, що існує у сфері ППО у світі. Тому, констатує він, тепер ми побачимо все більший і більший відсоток збиття найважчих для знищення російських ракет – балістичних та гіперзвукових.

«Крім Patriot, згідно із сайтом німецького уряду, нам Німеччина передала 9 гусеничних всюдиходів Bandvagn 206, 15 тисяч боєприпасів 155-ого калібру, 3 дистанційні системи розмінування, 14 антидронових систем, 8 важковозів Zetros, 4 причепи до 4 Toyota Land Cruiser. А також вони зараз нададуть нам додаткову систему IRIS-T, але ми не знаємо терміну. Але, як бачимо, все це вже працює, і, звичайно, цей тиждень відзначився масованим обстрілом», - розповідає Михайло Шейтельман.

До того ж, додає він, один із шахедів залетів до Румунії і впав там за кілька кілометрів від кордону. Проте, констатує експерт, НАТО не бачить загрози падіння російського дрону в Румунії, тому що не навмисне, а також засуджує російські атаки на громадянську інфраструктуру в Україні.

«А чого ви не збили, якщо він туди прилетів? Ви ж НАТО, ви прямо головна сила у світі. Чого ви не збили? А чи довго ще буде так, що не навмисно? А що ще росіяни можуть зробити ненавмисно? Я пам'ятаю той день, коли вперше впала ракета на територію Польщі, почалися розмови про те, що Третя світова починається. Зараз уже просто шахеди майже щотижня до Румунії прилітають. Так поступово росія рухається, і лише українська армія стоїть на заваді», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чаленко розповів, чи закарпатські угорці підтримують виступи Орбана проти України.

Також Знай.ua писав, що Голубовська дала свій рецепт здоров'я.