Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Перше сьогодні – це інформаційна дієта, рекомендую всім. Гігієна, дієта або інформаційний голод краще, тому що це дуже сильно відображається. Нам же старі лікарі говорили, що всі хвороби від нервів», - наголошує Ольга Голубовська.

Крім цього, розповідає вона, люди повинні знати свою патологію однозначно і робити все для того, щоб мінімізувати проблеми, які нею зумовлені. Тобто, пояснює експертка, це про те, що треба приймати препарати: якщо діабет – протидіабетичні, атеросклероз – антиатеросклеротичні, щоб не було прогресування.

«Треба менше їсти не дуже корисної їжі та займатися помірно фізичною активністю. Остання обов'язкова умова. Не треба силові, не треба нічого, але якщо людина може, наприклад, ходити, вона повинна ходити. Рух – це життя, це настрій», – розповідає Ольга Голубовська.

Як підкреслює гостя програми, йдеться саме про помірність, бо найголовніше – золота середина. А повна відмова від фізичних навантажень, констатує вона, це погано, бо сучасна людина з'їдає калорій більше, ніж належить організму, весь тваринний світ налаштований на нестачу, а не надлишок, а ми вийшли з цього ланцюжка.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній пояснив, що ми зможемо перемогти росію лише налагоджуючи виробництво власного озброєння.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова повідомила про нову небезпеку з боку рф.