Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Ніякого зменшення бюджету на оборону не буде, можете бути спокійні, і я впевнений, що наступного року навпаки буде збільшення бюджету. Щойно ми почнемо отримувати гроші з наших партнерів, обов’язково буде збільшення бюджету. Думаю, це буде так само, як у 2022 році, десь 1,8 трильйони гривень», - зазначає Георгій Біркадзе.

Принагідно він згадує, як багато разів депутати із ним сперечалися і розповідали, що 74-у бригаду зупинити не можна, що вони підуть захоплювати Кубань. За словами експерта, він тоді казав, що це неможливо буде без наших партнерів, без фінансової допомоги ми не зможемо дійти і до Криму, і мав рацію.

«Нам потрібно єдине – щоб нам допомагали вчасно. Навіть якщо нам сьогодні дадуть 5 мільйонів снарядів – це вже міняє ситуацію. Інакше ми не зможемо досягнути рубежів, які планували», - підкреслює Георгій Біркадзе.

І тут, констатує експерт, ще грає роль політика рф, а саме підкуп політичної сили у багатьох європейських країнах: це Словаччина, це Нідерланди, це Угорщина, це президент Болгарії.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, наскільки успішні атаки ЗСУ і ГУР по території рф.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому не варто відкривати кордон для чоловіків зараз.

https://youtu.be/Ka4AhHyoD3Q