Про це вона розповіла у програмі «Увага: Кірія».

«Проституція, де-факто вона є. Україна втрачає великий відсоток податків. В багатьох країнах світу це легалізовано – Німеччина, Нідерланди, багато можна прикладів навести. Я вважаю, нехай люди, які на це йдуть, платять за це податки, при цьому мають якісь соціальні гарантії», - пояснює Анна Скороход.

Щодо ЛГБТ, зазначає гостя програми, то особисто вона підтримує ідею традиційної сім’ї, тобто природні стосунки між чоловіком і жінкою, якщо ж у когось є якісь особливості, потреби, то це їхнє право.

Тим не менш, переконана депутатка, це не має популяризуватися та нав'язуватися в суспільстві, особливо дітям, які мають вразливу психіку до певного віку, тому що йдеться про неприродні стосунки, бо так створено природою, що тільки чоловік та жінка мають дати потомство.

«В своїй спальні кожен може робити все, що йому заманеться, але не можна нав'язувати, робити одностатеве партнерство публічними та нормальним для суспільства, легалізувати його. Я проти цього», - підсумовує Анна Скороход.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ніранжан пояснив, що росія ще на старті взяла на себе величезний пласт негативної карми, і після президентських виборів там все посилиться.

Також Знай.ua писав про те, що Сєрков розповів, чи можна повернути ухилянтів із-за кордону.