Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, не треба слухати всілякі вкиди щодо нашої внутрішньої політики, бо це маячня, треба читати, наприклад, те, що пише Залужний, а він пише зрозуміло, якщо читати до кінця. Зокрема, констатує він, Залужний підтримує президента Зеленського і дійсно повідомляє його про наявні проблеми, про те, що ми отримали від союзників і чому не варто із такими ресурсами очікувати неймовірних перемог.

«Від нас вимагають перемоги або контрнаступу, коли у нас нема патронів, зброї. Тому я можу заспокоїти вас. Дійсно політика – це все інтрига. Можу сказати від себе, що не знав, скільки тут зброду і скільки інтриг. Але я побачив, що Володимир Олександрович – лідер, ми це знаємо. Пан Залужний – також лідер. Це людина, яку я дуже люблю і також поважаю», - констатує Георгій Біркадзе.

Найголовніше, стверджує він, це те, що президент не лізе у роботу Залужного, і це дуже круто, інше питання полягає в тому, що між керівником і підлеглим можуть бути якісь сварки. Принагідно експерт згадує, що й у нього колись працювало 1000 людей, тоді були такі сварки з усіма, що можна тільки уявляти, тільки це не так глобально.

«Але я можу сказати відверто, що сьогодні між Залужним і президентом або президентом і Залужним стосунки робочі, рівні і кращі, ніж минулого року. Сьогодні, я знаю, у них дуже нормальні робочі стосунки», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Скороход пояснила, чому з’являються труднощі із соціальними виплатами військовим.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував мовні та політичні скандали в Україні.