Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Давайте подивимося на Італію з її мафією. Як приклад просто наведу, але всі знають, що італійська мафія це зрозуміло, корумпована система. І з чим мафія у всіх фільмах переплетена? Це, звісно, з католицькими церковниками. І я не дарма наводжу цей приклад. Ось у нас ситуація та сама. І мафія потім ще ходить замолювати гріхи, тобто всі вони розуміють, що вони грішать, але їм потрібно виписати індульгенцію, за гроші це все робиться.

Ось у Львові те саме. Вони хапають хабарі, вони роблять все, що вони хочуть робити, потім вони біжать у храми до цих пузатих батюшок, несуть їм гроші. Також бачимо, якісь схеми мають із ними щодо відмивання грошей. І ось ця вся історія продовжується. Я ось зараз дивлюся на цю карту, і історія у Львові з корупцією дуже нагадує якусь мафію початку 20 століття в Італії.

І найжахливіше в тому, що всі ці церковники – це ще представники московського патріархату, незважаючи на те, що вони розмовляють українською мовою. Там і греко-католики є, але там і безліч проходу московського патріархату.

Це переплетення релігійного зі злочинним завжди буде рости, як на дріжджах. Тобто тут треба наводити порядки. Я не знаю, чи це можливо зараз, але це ще раз каже, що, на жаль, війна йтиме. Весь 2024 рік війна йтиме. Але у нас є можливість за цей високосний 2024 щось зробити важливе і почистити, вичистити місця, де давно пора це зробити. Якщо цього не зроблено, то не чекайте, що війна закінчиться швидко.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ніранжан розповів, що зміниться у росії після виборів.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, що на нас чекатиме навесні та влітку.