Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Насамперед політик зазначає, що російсько-українська війна – це не про територію взагалі, вона й не через території почалася насправді. Тобто, констатує він, путін же воює не за території, йому власних територій не мало, тут річ в іншому.

«Кажуть, що, якщо ми здамо території, зупиниться війна, це не правда, війна так не зупиниться. Вони на територіях не відстануть. Вони можуть забрати території, сказати дякую та піти далі. Або ті ж умови, що були у Стамбулі, лише жорсткіші», - пояснює Євген Шевченко.

Щодо погроз на 2024 рік, розмірковує гість програми, то це, звичайно ж, обстріли насамперед Києва та Харкова, але там радше обхідні маневри. А стратегічний план путіна, стверджує він, полягає у тому, щоб відрізати Україну від Чорного моря.

«Їм не обов'язково знищувати нас як державу, захопивши Київ. Вони можуть зробити блокаду нам економічну, забравши у нас Чорне море, зміниться електоральний настрій, зміняться еліти в Європі, і вони там заблокують», - розповів Євген Шевченко.

Популярні новини зараз
"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ланг заявила, що у Львові треба терміново боротися з корупцією на всіх рівнях, інакше це перетвориться на італійську мафію.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи справді був конфлікт між Залужним і Зеленським.