Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами гостя програми, якраз про відносини з УПЦ він і розмовляв із Митрополитом Павлом. За словами священнослужителя, вони знайомі з 1996 року, це достатньо великий період для того, щоби просто приїхати провідати людину, яка знаходить у певних обмеженнях під домашнім арештом.

«Я сам 9 місяців проходив під конвоєм і перебував у більш скрутних, звісно, обставинах, аніж сьогодні владика Павло, але я знаю, що це таке і наскільки важлива підтримка і спілкування, незважаючи на його ангельський характер», - зазначає Митрополит Олександр (Драбинко).

Як розповідає священнослужитель, це був день пам’яті Митрополита Володимира, 23 листопада, він їздив у Лавру, відслужив, йому зателефонував владика Павло, декілька разів уже дзвонив, просив заїхати, провідати.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

«Тим паче, нам було про що поговорити. Ми години 3 просто сиділи, згадували, як ми їздили у Марківці, на батьківщину митрополита Володимира, як вранці робили зарядку, які були кумедні ситуації, коли забували то облачення, то ще щось, коли виїжджали на освячення храму», - розповідає Митрополит Олександр (Драбинко).

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, яка зброя нам потрібна, аби мати змогу змінити ситуацію на фронті у 2024 році.

Також Знай.ua писав про те, що Вігірінський розповів, чому путін у новорічній промові не згадав про війну з Україною.