Про це він розповів на своєму каналі.

«Їхні задачі вже окреслені, вони провалили той наступ, який планували до кінця року здійснити, тобто захопити Донецьку область. Тому будуть концентруватися на тому, щоб реалізувати це протягом зими. Але я думаю, що вони не здобудуть значних успіхів, хоча допускаю, що тактичні успіхи у них будуть», - повідомляє Олександр Мусієнко.

На його думку, ворог може просунутись на певних напрямках на Сході, але це не призведе до обвалу фронту і до того, що далі у ворога з’являться перспективи розвинути цей наступ, зробивши його стрімкішим і таким, що дав би їм можливість оперативно-стратегічних успіхів.

Також експерт вважає, що росіяни спробують захопити Авдіївку і просунутися на певних позиціях на захід, після чого провести доукомплектування, перегрупування, ротацію окремих підрозділів, заміну їх місцями зі сходу на південь і навпаки.

«Але у плани Сил оборони України не входить дати їм можливість спокійного передиху, паузи з метою реалізації власних дій, спрямованих на те, аби доукомплектовуватись, перегруповуватись і готуватися до нових наступальних дій. Ми надзвичайно зацікавлені, щоб у нас було озброєння, яке давало би нам можливість знищувати їхні тили, як ми бачимо у Криму і не тільки», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені Гени, які передає тільки мама: як вона формує характер і емоційний стан дитини Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як Захід має відповісти на поставки росії ракет з Північної Кореї.

Також Знай.ua писав про те, що Митрополит Олександр (Драбинко) пояснив, навіщо зустрічався з Митрополитом Павлом.