Про це він розповів в інтервʼю Геннадію Кірії на каналі may.ua.

«Мені здається, ми виходимо на зовсім інший рівень. І це демонструють останні прем'єра, зокрема «Памфір». Це дуже крутого рівня українське кіно. Враховуючи реалії, в яких ми живемо, неймовірно, що це відбувається», - заявляє Віталій Ажнов.

На думку актора, серед найкращих українських фільмів за останні 5 років можна назвати «Памфір», «Мої думки тихі», «Залізні метелики». Також, додає гість програми, він знявся у фільмі «Малевич», прем’єра якого відбудеться у березні 2024 року. За його словами, це фільм про любов, про українця, про боротьбу за незалежність, про ідентичність, про нас.

«Це про нашу історію, яку треба знати. Ми звикли асоціювати прізвище Малевич з картиною «Чорний квадрат». Але у цієї людини дуже велика і складна доля. Багато країн борються за приналежність до них цього художника. Але він народився в Україні, викладав в Київський художній академії й боровся з радянською владою», - пояснює Віталій Ажнов.

Популярні новини зараз
Яких захворювань можна уникнути, з'їдаючи по одному банану на день: ви здивуєтеся Комунальники запроваджують новий спосіб оплати рахунків: для українців шанс заощадити Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Животков розповів про свій виставковий проєкт «Вівтар», як і чому його створював, і пояснив, як горе проявляється у його роботах.

Також Знай.ua писав про те, що Отець Микола (Данилевич) пояснив, чому Бог допускає війни.