Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«У путіна фобія у голові, що це змова, що це все проти нього. І можуть запустити процеси контрольованого хаосу. Вони вважають, що це контрольований хаос. Я нагадаю, що свого часу в історії росії були випадки, коли вони також випускали контрольований хаос. Вони думали, що його контролюють, а потім отримували революцію», - розповідає Віталій Кулик.

Зокрема, зазначає гість програми, це була перша російська революція: спершу створили робітничі союзи, а потім отримали робітничі ради, професійних революціонерів, бойові організації, більшовиків і повалення самодержавства.

Зараз же, констатує експерт, кремль може випустити контрольований нібито хаос, який, як їм там здається, можна швидко подолати, але цей джин з пляшки гіпотетично може спричинити процеси фрагментації, розколів, посилення напруги всередині російського суспільства.

«Агресія буде накопичуватися далі, а потім буде проявлятися у найбільш незвичний момент і у найбільш незвичній ситуації. Це те, про що я завжди кажу, – точка суперкрихкості. Вона буде невідомо де – чи в Башкортостані, чи в Інгрії, чи в Курській області, чи на Далекому Сході. Вона проявиться там, а потім підуть тріщини», - пояснює Віталій Кулик.

Популярні новини зараз
Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, хто відповідальний за поганий стан київського метро.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи міг би Трамп домовитися із путіним про закінчення війни.