Про це він розповів на своєму каналі.

«Безумовно. А як було з Мар’їнкою? Те ж саме, вона знищена фактично, і та ж сама доповідь шойгу була путіну про те, що взяли. Їх же ж насправді не цікавить на сьогодні показати і сказати, що от, дивіться, ми безпечно щось робимо, ні, їх цікавить результат», - пояснює Олександр Мусієнко.

До того ж, додає експерт, насправді ж 90% мешканців росії, може, й більше навіть не знають, де знаходять наші Мар’їнка та Авдіївка, і на карті вони їх показати не зможуть. Тим не менш, констатує він, по телевізору доносять про «звільнення», і всі радіють.

«Пропаганда скаже про те, що 10 років Донбас бомбили, Донецьк, тепер ми відсунули, тепер ми просунулись, зробили краще, тощо. Це буде абсолютно таким чином пояснено. На них не впливає те, що вони фактично руйнують», - зазначає Олександр Мусієнко.

За словами експерта, у діях росіян генетично прослідковуються ординські практики, це тактика випаленої землі. Принагідно він звертає увагу на те, що путін у своїх заявах і промовах навіть не каже про взяття міст, він говорить саме про територіальні завоювання, це головне, а що залишається від цих територій – інше питання і не таке важливе.

Популярні новини зараз
Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дмитрієва розповіла деталі закону про збереження репродуктивних клітин військових.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, чому треба розвивати безпілотну складову армії.