Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

За словами експерта, стратегічна підтримка США Україні двопартійна – і республіканців, і демократів, просто напередодні виборів кожна партія і їхні політичні лідери, які зараз беруть участь у праймериз, піднімають згідно з їхніми соціологічними дослідженнями різні популярні теми і навколо них набирають собі бали.

«Ось і все, не більше. А стратегічна політична підтримка Білого дому і обох партій, які формують Конгрес, і республіканців, і демократів, є по відношенню до України так само, як і по відношенню до Ізраїлю. Тому не сумнівайтесь, допомога Україні від США буде», - стверджує Андрій Новак.

На думку гостя програми, тут та сама аналогія з ЄС: була давно анонсована сума у 50 мільярдів євро, процедурні затримки, Угорщина проти, торгує для себе чергові пільги від ЄС, то вже нібито підключається Словаччина, тому що і там, і там перемогли проросійські політики, але далі все вирішилось.

«Але це не більше, ніж процедурні моменти також напередодні виборів у тих же Угорщині і Словаччині. Коли виборчі перипетії пройшли, ми отримали рішення ЄС, всіх органів ЄС про виділення Україні 50 мільярдів, конкретно розбита на 3 напрямки ця сума, на 4 роки. Все, як і планувалось, проголосовано. Те саме буде і із США», - підсумовує Андрій Новак.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дмитрієва розповіла деталі закону про збереження репродуктивних клітин військових.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, чому треба розвивати безпілотну складову армії.