Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Якби я був людиною глибоко віруючою, то я би відповів, що обов’язково будуть, буде Божа кара. Ні, ці падлюки будуть обов’язково за ґратами, я впевнений у цьому, і вони будуть нести відповідальність», - стверджує Георгій Біркадзе.

Принагідно експерт нагадує, що не так давно ГУР знищив російського пілота, який бомбив нашу країну, тут можна лише поаплодувати і подякувати хлопцям, які брали участь у цій операції. Тому, констатує він, ми можемо бути спокійні, російські пропагандисти однозначно будуть покарані.

«І тут не потрібно чекати Гаагу. Яку Гаагу? Гаага буде Бог його знає коли. Але я впевнений, що всі ці падлюки, як соловйов, як скабєєва, кисельов, симоньян і чоловік її обов’язково будуть покарані. Я вам це обіцяю», - зазначає Георгій Біркадзе.

Окрім того, додає він, не треба думати, що людям, які живуть у нашій країні і не підтримують її у війні з росією, це все минеться, ні, всі ці зрадники і колаборанти також отримають своє, вони обов’язково будуть покарані. Якщо ми будемо займатися тільки росіянами, стверджує експерт, то добра з цього не буде, треба ще поставити крапку у питанні внутрішніх ворогів.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новак розповів, чому республіканці і демократи не можуть домовитися про допомогу Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував ситуацію із допомогою від США у 61 мільярд.