Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Новим головнокомандувачем замість Залужного став Сирський. Давай подивимося, наскільки це корисне рішення для України і для нашого війська?

У нас, на жаль, немає стільки ресурсу, скільки би хотілося панові Сирському, який звик воювати великою кількістю ресурсу. Те, що я бачу, я не вважаю це рішення достатньо коректним. Так, у Сирського є перемоги, безумовно, у нього є талановиті рішення, не можна казати, що ні. Але у нього є дурна риса – хоче багато ресурсу, а його немає.

Щоб розбавити обстановку, це як у старому анекдоті: кожна дурепа може приготувати їсти з повним холодильником, а ти приготуй з пустим. І от у нас пустий холодильник, а пан Сирський звик воювати з повним холодильником. І от тут от починається проблема.

Чи буде вирішено цю проблему протягом наступних двох місяців?

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Методи стануть агресивнішими. Це будуть намагатися вирішити більш агресивними методами. Я так розумію, у нас якісь мобілізаційні штуки, які й без того були агресивні, тепер стануть взагалі якісь звірині.

Як ворог сприйме посаду Сирського? Чи налякає це ворога, чи змусить замислитися?

Для ворога якраз це, до речі, погана новина. Я про Сирського. Для ворога це новина не найкраща, бо Сирський більш за агресивні методи ведення війни. Так, воно більш ресурсне, але й більш агресивне. І для росіян це не гарна новина.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, чи буде нове вторгнення росіян на Харківщину.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, чим має займатися Залужний.