Про це він розповів на своєму каналі.

“Я думаю, що йде підготовка до 23-24 числа, щоб перекрити взагалі історію про річницю повномасштабного вторгнення, щоб не підбивати якісь підсумки неприємні для росії. Потрібно буде забити якоюсь картинкою, наприклад, масованим обстрілом України”, - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, путін спробує цими днями створити таку картинку, яка порадує росіян і зможе відвернути їхню увагу від реальних проблем. Як зазначив Борис Тизенгаузен, 23 лютого у росіян ще й свято радянської армії, тому вони можуть приурочити масований обстріл до цієї дати.

“Тому, на жаль, вони готуються до такого масованого обстрілу. Перевіряють, де і як працюють наші системи ППО”, - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко пояснив, чому треба розвивати безпілотну складову армії: «Ми бачили це у фантастичних фільмах».

Також Знай.ua повідомляв, що Анна Атаманова розповіла, чи буде нове вторгнення росіян на Харківщину.