Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Те, що я побачив, я був приємно здивований, як обійнялись Залужний і Зеленський двічі. Можу сказати, що Залужний і далі буде працювати в команді Зеленського. У мене є деякі інсайди, поки я не можу про це говорити, але пізніше, думаю, про це я розповім», - зазначає Георгій Біркадзе.

До того ж, додає експерт, було приємно бачити, що Залужний був із дружиною, тобто він не просто прийшов по нагороду, ні, для нього це було важливо, і він був щирим. Також, продовжує він, Залужний спілкувався з Єрмаком, з іншими, тому можна сказати, що Майдан із закликом «Зелю геть» Порошенка провалився.

«Я вважаю, що сьогодні нам потрібно подякувати ще раз Валерію Залужному. А щодо Сирського, то я ще раз підкреслю, я не військовий і не можу оцінювати його як військового. Там дуже багато що пишуть, пишуть, що він м’яник, що він такий, що він сякий. Але послухайте, не залежить все від нього, також не залежало все від Залужного. Розумієте, все залежить від команди, від того, яка у тебе команда», - пояснює Георгій Біркадзе.

А щодо команди Сирського, зазначає він, то і Бутусов її дуже хвалив, що ці люди заслуговують поваги, вони знають, що таке війна і що відбувається на фронті. Отож, констатує експерт, можна бути спокійними і впевненими, що ніякої зради не буде, Мінська-3 не буде, найближчим часом нас забезпечить зброєю, і ми будемо йти до перемоги.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Манн розповів, що насправді потрібно Ірану і хто йому заважає.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи дотягнеться рука правосуддя до російських пропагандистів.