Про це він розповів у своєму блозі.

«Мені здається, Карлсон зрозумів, що він даремно пройшов весь свій довгий шлях до москви, обрушив на себе обурення журналістів усього світу, підставив себе під європейські санкції потенційно, щоб послухати божевільного. Бо хто? Ярослав Мудрий, Рюрик? І Карлсону ставало все важче морщити лоба, мовляв, я напружено слухаю, а не іржу зараз із тебе», - зазначає Михайло Шейтельман.

Як він розповідає, путін в інтерв'ю не тільки говорив про Рюрика, Ярослава Мудрого, хана Батия і документи Богдана Хмельницького, але й дуже зручно для себе виправдовував Гітлера, мовляв, у нього не було іншого виходу, поляки його спровокували.

За словами експерта, змісту в цього інтерв'ю не було як і в частині з історичними паралелями, так і далі. Загалом же, зазначає він, путін увесь час жартував і сміявся зі своїх жартів, як він любить, і зазвичай його чиновники чи кишенькові журналісти сміються разом із ним, а тут вийшло інакше.

«Такер Карлсон сидів із кам'яним обличчям. Ось показує камера путіна, який усміхається, Такера Карлсона – кам'яне обличчя. Усміхається – кам'яне обличчя. Це прямо опустити людину, знищити морально, просто представити її повним ідіотом, людину, яка сміється зі своїх жартів, коли ведучий не сміється», - робить висновок Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи дістанеться рука правосуддя до російських пропагандистів.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко прокоментував ситуацію на Лиманському напрямі.