Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Це все міфологічні персонажі, відповідно, бійня йде в міфологічному просторі, який може не так сильно співвідноситися з реальністю. Умовно кажучи, можемо з'ясувати через якийсь час, що насправді є кращий воєначальник, ніж Залужний, з'ясується, що Залужний щось не те робив, це теж можливо, а може і не буде такого», - пояснює Олег Хом'як.

Тож, констатує він, народ захвилювався, їх богатиря вбивають, на Олімпі розкол серед богів, і незрозуміло, чи приведуть ці кадрові перестановки до чогось хорошого чи поганого, а люди тим часом дезорієнтовані. До того ж, додає експерт, багато корупційних скандалів та інших неприємних речей це впливає і на імідж влади, президента.

«З чим залишаються люди, коли боги знищені? Розгубленість, зруйнований світ, вищі сфери зруйновані, замок зруйнований, місто зруйноване. Ось цей стан фактично відповідає тому, в чому ми зараз живемо, така втрата віри, втрата орієнтації, якої у 2022 році, звісно, не було», - підсумовує Олег Хом'як.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш оцінила призначення нового головнокомандувача та розповіла, як це вплине на поле бою.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи дотягнеться рука правосуддя до російських пропагандистів.