Про це він розповів на своєму каналі.

«Це є проблема. За цим, звичайно, потрібно звертатися до компанії виробника, потрібно звертатися тоді до уряду США, тому що їм це точно не сподобається, і вживати відповідних заходів, аби обмежити діяльність», - зазначає Олександр Мусієнко.

Як пояснює експерт, тут проблема полягає в тому, що Starlink потрібні і нам над окупованими територіями, тобто нам супутники потрібні. От зараз, міркує він, ми попросимо заблокувати супутники, але далі нам потрібно буде проводити певні дії по Криму, на лівобережжі Херсонщини, просунутись на окупованій території, без Starlink це важко зробити. А щоб проконтролювати кожен Starlink, зазначає експерт, куди він іде, теоретично можливо, але дуже складно.

«Але я так розумію, що йдеться, мабуть, не про поодинокі випадки, а про випадки, які множаться, збільшуються. Отже, йдеться про те, що вироблена вже якась схема, отже, ці схеми потрібно відслідковувати, хоча це дуже не просто. І це, звичайно, може створювати додаткові виклики тепер для нас, тому що у ворога з'явиться так само можливість використовувати Starlink, я не думаю, що так багато і настільки активно, як у нас, але все одно будуть використовувати», - міркує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Манн розповів, що насправді потрібно Ірану і хто йому заважає.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко прокоментував ситуацію на Лиманському напрямку.