Про це він розповів у програмі «Прогноз».

Чи ти бачиш цього року нові вибори президента України?

А я вже давно говорив, ще рік тому, що, якщо вибори і відбудуться, то вони відбудуться восени цього року, а скоріш за все, після закінчення війни, не раніше, ніж у 2025 році. Але готуватися до жовтня, фактично, є можливі шанси.

Тим паче, може всяке трапитися в російської федерації в період коридору сонячних і місячних затемнень, починаючи з 25 березня. Ну, і в квітні може бути блага вість, наприклад, скажуть, що а цар то не справжній, Васильович змінює свою професію, з теслі стає царем, а може, він взагалі-то насправді і не є ним.

Тому ось це цікава ситуація, комбінація планет може призвести до того, що обрушиться влада в російській федерації, після чого якийсь лженадєждін або безнадєждін вийде і скаже: «Дорогі друзі, закінчуємо війну, перестаємо стріляти». Фактично може бути поставлена точка в цій війні, тому що нічим буде заправляти їхні ракети, нічим буде заправляти їхні снаряди, загалом, у росії немає пороху, дорогі друзі.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ось знищуємо цю мету, знищуємо Кримський міст, і можна говорити про якесь перемир'я вже не з тією людиною, яка себе називає президентом російської федерації, бо, як я і передбачав, справжній путін уже здох, він помер у 2023 році, а ми тепер бачимо аватара чи клону володимира путіна, який насправді перестав бути таким.

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш оцінила призначення нового головнокомандувача та розповіла, як це вплине на поле бою.

Також Знай.ua писав, що Атаманова розповіла, чи буде нове вторгнення росіян на Харківщину.