Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Дуже погана карта випадає на демонічні сили, які мучать нашу країну. Тут й так зрозуміло, що сила, яка з нами воює, має дуже важку тамасичну енергію і дуже глибинну демонічну природу. А оскільки кіл пекла у нас сім, то можна сказати, що демони з усіх кіл вистрибували і мучать наших українців.

На жаль, тут йдеться, що ця демонічна сила продовжуватиме завдавати руйнування, призводитиме до каліцтва людей та стану безпорадності. Це ще може говорити про те, що якийсь населений пункт може бути оточений, що люди не зможуть висунутися звідти, може, все ж таки буде окуповано. Якщо йдеться про здачу Авдіївки… Можливо, крім Авдіївки, йдеться ще про втрату якогось населеного пункту.

І кінцева карта каже: «Дорогі мої, цього року все це закінчиться». Тобто ще вони біснуватимуть і мучитимуть нас дійсно першу половину року дуже сильно, але вже видно кінець. І вже у другій половині року, особливо до осені, ви побачите, який буде сильний перелом. І справді припиняться серйозні обстріли, припиняться активні дії на фронті, активне серйозне протистояння спаде.

Тобто ми можемо бачити, що ще доведеться пережити низку неприємних моментів з тим, з чим зіткнеться народ України. Але остання карта – це карта закінчення. Це вже покладено остаточний термін цього, знаєте, як закінчується термін придатності, тобто ми можемо розуміти, що вже скоро все закінчиться.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш оцінила призначення нового головнокомандувача та розповіла, як це вплине на поле бою, мобілізацію та чого чекати російським окупантам.

Також Знай.ua писав про те, що Росс розповів, хто і коли може усунути путіна.