Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Зеленський говорить про те, що незважаючи на всю підтримку ворога Маском, Іраном, Китаєм, ми маємо йти вперед. І він покладає на Сирського дуже великі надії, каже, що перше завдання Сирського – це не стояти на лінії фронту, а все-таки рухатися вперед. Як зараз діятиме Сирський, чого нам чекати? І чи впорається він із цим завданням?

Десь агресору буде досить погано, дуже погано. Але, знову ж таки, не можна говорити, що зараз, прямо в цей момент і зараз. Тут же ще стоїть питання допомоги, і питання, якою ціною. Фактично його дії спрямовані на отримання результату і результат буде, але питання ціни цього результату.

Чи готові наші партнери постачати нам зброю? Чи Сирський отримає згоду на своєчасне постачання зброї? Адже Залужному постійно наші партнери відтягували терміни постачання зброї. Він завжди просив зброю, йому постійно відстрочували.

Це прямо глухий кут. Ми його отримуватимемо, але дивіться… Ось у тому плані, у якому зброя мала б йти в Україну, тут все одно карта глухого кута. Тут маніпуляція є шляхом того, щоб швидко українські Збройні сили просувалися вперед. Тут своя тактика.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Тобто хтось на Заході має свої плани, з якою швидкістю українські Збройні сили мають просуватися вперед. Це приблизно кажучи, якщо перебільшено. А в цей час намагатися тиснути на Україну або ж продавити переговори, намагатися продавити те, що хоче Захід або певні люди із Заходу, або дуже впливові люди на Заході.

Поки що, найближчим часом, я не бачу. Пізніше – так, ми отримуватимемо. А зараз тактика залишається такою. Ось лютий досить складний. Натиснути на Україну, щоб вона пішла на умови Заходу, переговори.

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як можна знизити тиск на Авдіївку з боку росіян.

Також Знай.ua писав про те, що Росс розповів, хто і коли може усунути путіна.