Про це він розповів на своєму каналі.

"Координатор стратегічних комунікацій у Раді національної безпеки Джон Кірбі підтвердив, що загроза нацбезпеці пов'язана із протисупутниковими засобами, які розробляє росія", - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, росія поки що не розгорнула ці засоби, але вже активно загрожує Сполученим Штатам Америки. Як зазначив Борис Тизенгаузен, у США активно обговорюють плани росії вивести в космос ядерну зброю, яка буде призначена для знищення супутників.

“І всі почали збирати якісь закриті брифінги щодо цієї серйозної загрози національній безпеці. Росію звинувачують, Байден сказав безпосередньо, щоб йому швидко надали контакт із російською федерацією. Зважаючи на все, там все вже на фінальній стадії”, - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Шейтельман розповів, як Захід має відреагувати на вбивство Навального.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі розповів, чи є ризики нападу росії на країни НАТО.