Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Більше схоже на підігріту новину, яка крутиться вже 6 місяців. І це вперше Трамп сказав у середині минулого року щодо 24 години і щодо ось такої схеми. Раз на місяць цю штуку підігрівають, ось зараз знову підігріли і знову нам це подали», - зазначає Сергій Жирнов.

За його словами, насамперед не можна забувати, що Трамп має 4 кримінальні справи та 91 кримінальне звинувачення, якщо Верховний суд відхилить його апеляцію щодо президентського імунітету, то він навіть і не отримає права бути номінованим як кандидат.

По-друге, нагадує гість програми, Трампу виповнюється 78 років, такий вік передбачає логічні ризики того, що буде з ним на момент виборів або, наприклад, у разі перемоги на момент інавгурації 21 січня 2025 року.

«От тому дочекаємося спочатку інавгурації президента Трампа 21 січня 2025 року, а от коли вона відбудеться, спекулюватимемо щодо того, зробить він щось чи не зробить. Тому що це все поки що розмови для бідних», - робить висновок Сергій Жирнов.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи блокують протести європейських фермерів поставки зброї Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, чи дійсно є ризики нападу росії на країни НАТО.