Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як згадує гість програми, він разом із командою «Розумна політика» повертали 30-ку, тоді міністр оборони сказав, що військові попросили це забрати, хоча такого не було, і їхню 48-у поправку досі блокують голова Верховної Ради Стефанчук і Цабаль з «Голосу».

«Президент заявив про 200 000 виплат на передку. Я за. Я за 300 000 на передку. Але він забув пояснити, де він ці гроші знайде на фоні мобілізації. Мобілізація тих, кого вони хочуть призвати, буде складати для державного бюджету (це публічно, вже цифра гуляла, тобто зраду розганяти не будут) 722 млрд грн, це Підласа казала, голова бюджетного комітету», - зазначає Дмитро Разумков.

Отож, констатує він, зараз хотілося би зрозуміти, із яких джерел президент збирається брати кошти на ці виплати наших захисникам, треба подивитися на розрахунки. Інакше, підкреслює політик, якщо це просто про поговорити, то можемо сказати і про 300 тисяч, і про 500, і про 700, бо ж говорити – не ліс рубати.

«Вони, по-перше, напишуть знову (ред. – вже в оформленому законопроєкті), що це не потребує видатків, тому що не планується платити, тому що це про поговорити. По-друге, вони будуть шукати за рахунок податків, податків з тих підприємств, які кошмарять сьогодні їх же вертикаль влади, ДБР, БЕБ. Але я вже запропонував, що прем'єру, мабуть, треба буде одразу заяву написати разом із цим законопроєктом, і занести в Раду», - підсумовує Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що не так із роботою української прокуратури та СБУ.

Також Знай.ua писав про те, що Разумков розповів, як правильно проводити мобілізацію.