Про це він розповів у програмі «Культ Особистості».

На думку гостя програми, світ, який склався після Другої світової війни разом із ООН та НАТО виявився недійсним. І в результаті, констатує він, людиною, яка скористалася ось такою м'якою політикою у всьому світі, був путін. До цього, додає військовий, такою людиною був Гітлер.

«Тобто, на жаль, виходячи з нашої історії, ми не вчимося абсолютно нічому, ми не вчимося, як запобігати війнам, навпаки, ми (я не маю на увазі нас, я маю на увазі політиків) своїми діями заохочуємо війни. І в цьому випадку вийшло те саме», - підкреслює Мамука Мамулашвілі.

Щодо України та втрати Авдіївки, додає він, то виною цьому, звичайно, той факт, що не було передано потрібне озброєння від Заходу. До того ж, констатує військовий, його не вистачало від початку повномасштабної війни, а зараз почалася криза цього всього, і, природно, путін знову скористався цим.

«Тим паче, коли йде у нього передвиборча кампанія, це логічні кроки з боку диктатора. Тобто він хоче показати внутрішньому продукту (я так називаю росіян, що живуть у росії), що він цю війну виграє, що у нього величезний вплив, і він буде продовжувати цю війну. І це росіянам подобається», - робить висновок Мамука Мамулашвілі.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що не так із роботою української прокуратури та СБУ.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чи справді рф готується до нападу Китаю і що буде в Україні найближчим часом.