Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Там є 2-3 гравці, які є «керівниками». І ці люди мають велику кількість нерухомості де? В Україні, в Одесі та на Київщині. У мене питання: чому так відбувається? Це справді питання до наших правоохоронців. Я вважаю, що ці люди окупанти, ці люди обов'язково мають бути у списках санкцій, і держава має забрати у них все. Також хочу сказати, що ці люди мають українське громадянство, дивно, що вони його взагалі набули, тут мають більше попрацювати наші спецслужби», - розповідає Георгій Біркадзе.

2022 року, зазначає він, нарешті Україна повністю закрила кордон із Придністров'ям, хоча до цього у нас йшла торгівля. Тому, констатує експерт, залишається лише питання, чому ми цього не зробили раніше.

Також він стверджує, що нам потрібно вести переговори з Кишинівом, Мая Санду, наприклад, може звернутися до нашого президента по військову допомогу, а для ЗСУ військовий контингент у Придністров'ї не складатиме проблем, оскільки Україна сьогодні має найсильнішу армію Європи.

«Щойно ми здобудемо перемогу, Придністров'ю обов'язково треба буде приготуватися, бо ми щодня чекаємо, що президентка Молдови попросить про допомогу. І я вважаю, що треба буде допомагати. Ми повинні знищувати ворога, де б він не був: і на Заході, і на Сході, і в Європі», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що Придністров'я і так постійно створювало проблеми та збитки Молдові, а тепер ще цим вирішила зайнятися Гагаузією, попросивши допомоги у росії.

Також Знай.ua писав про те, що Якубін розповів, чи мають право польські фермери блокувати кордон із Україною.