Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, нам уже британці дали ракети, французи дали, американці дали, залишаються лише німці. Принагідно він згадує Макрона, який тонко натякнув Європі, що зараз доречно не бути боягузами.

«Я вважаю, що сьогодні в Німеччині дуже хитка позиція у Шольца. Якщо змінювати Шольца, то на його місце претендує міністр оборони Німеччини Пісторіус, тому він дуже зараз активну зайняв позицію», - пояснює Георгій Біркадзе.

Принагідно він згадує, що, коли канцлером Німеччини ще був Шредер, він виступав проти поставок зброї в Ірак. І зараз, міркує експерт, і Пісторіус займає таку позицію, щоб не дуже щось давати, мовляв, він буде канцлером миру, щоби перемогти, і Шольц показує, що він канцлер миру, і між ними йде боротьба.

«Послухайте, усю цю маячню я вже чув, снаряди не давати, танки не давати, літаки не давати, нічого не давати. А ми що? А ми маємо сьогодні все. Тому хочу подякувати тим, хто нам дійсно допомагає. І вважаю, що найближчим часом ми отримаємо також і ці ракети, і будемо бити по ворогу», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі пояснив, що Німеччина все одно оглядається на США щодо поставок Україні зброї, а зараз вони ще й чекають президентських виборів.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто керує Придністров'ям і чи є воно для нас військовою загрозою.