Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«росія не відчуває таку міцну підтримку від Туреччини, як це було до цього. Ми знаємо, що також Китай, який сьогодні має великі можливості допомагати росії, також відмовляється в банках відкривати рахунки російським компаніям. А це дуже така потужна новина», - стверджує Георгій Біркадзе.

Загалом говорити про економіку росії і про те, що у них відбувається, зазначає експерт, важко, тому що у них усе засекречено, вони все приховують. Тим не менш, повідомляє він, маємо сьогодні офіційні дані, що у них дефіцит десь біля 3 трлн рублів, а у 2025 році це, ймовірно, може бути всі 7 трлн рублів.

Водночас експерт нагадує про великий товарообіг із Грузією, Вірменією, Азербайджаном, Казахстаном, Киргизстаном, ці країни допомагають росії, і це треба нарешті припинити.

От потрібно сьогодні так, як це відбулося з Туреччиною, і дійсно іде вниз торгівля між росією і Туреччиною, воно повинно відбуватися так і в інших країнах. Тоді, я можу вас запевнити, що перемога буде найближчим часом», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи дотиснемо ми Шольца, щоб він дав Україні Taurus.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, від чого залежать поставки Україні Taurus.