Про це він розповів у програмі «Регіони у вогні» із Олексієм Буряченком.

За словами експерта, у цій всій історії із розгоном «Майдану-3» турбує тільки одне – масовість. Адже, пояснює він, якщо ти починаєш мільйон разів казати якусь неправду, то рано чи пізно люди починають у це вірити, тому що ти просто їм регулярно це повторюєш.

«Це історія нинішньої російської пропаганди, яка нічим не відрізняється від нацистської. Єдине, що вона більш масштабна, вона тонша, тому що вони використовують якісь нові механізми. І зараз вони якраз роблять ставку на цю масовість», - підкреслює Ігор Рейтерович.

Як він зазначає, у росії працює будь-яка маячня, яку вони говорять з телевізорів, і думають, що й на нас подіє, ніби ми досі якийсь «один народ». Тим не менш, констатує експерт, вони сподіваються, що якась десята людина, двадцята людина, яка це прочитає, не те, що повірить, але просто почне сумніватися. Тобто, стверджує він, очевидно, мета цієї кампанії не переконати в чомусь українців, а посіяти сумніви, щось типу апатії.

«Тут такий пікантний нюанс. У нас і всередині країни вистачає політиканів, які готові розхитувати ситуацію навіть під час війни, щоб отримувати свої політичні бали і завдяки розхитуванню, можливо, отримати шанс повернутися або прийти до влади. У цьому разі, що прикро, після 2 років війни в Україні залишаються такі політичні сили і такі говорящі голови, які продовжують розхитувати ситуацію, незважаючи на ті жертви, які понесла країна. І тут вони дуже синхронно, дуже паралельно йдуть із російською ІПСО», - міркує Олексій Буряченко.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Максимуза розповіла, чи США допомагатимуть Україні далі, чим вони зараз зайняті і чи чекати нам НАТОвських військ на своїй території.

Також Знай.ua писав, що Єрмолаєв пояснив, чому російсько-український фронт загрожує континентальною європейською війною.