Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Ці всі виклики, які відбулися за 4 роки, він пліч-о-пліч зі своєю командою відпрацьовує не погано. Говорити потрібно, як є. Ну, хотів би я бачити його більше на екрані, більш активним? Я б хотів. Кажу, як є. Але послухайте, ну, може, і не потрібно щодня бути в телевізорі і нічого не робити. Ну, від людини залежить», - зазначає Георгій Біркадзе.

Як нагадує експерт, прем’єр країни, у якій триває війна, каже, що до кінця року вона у нас так і буде, але всі захищені статті фінансуються, а це наші пенсії, наші зарплати, зокрема і зарплати військових на передовій, яким хочуть підняти виплати до 200 тисяч, тому це круто.

«Хотів би я людину, може, щоби була краща (ред. – на посаді прем’єра), але поки те, що я бачив, він дійсно з хорошою командою. Подивіться, будь ласка, про кого була розмова, що буде Федоров, буде Свириденко, буде Кубраков, Марченко, Маркарова. Про всіх говорили стільки часу щоразу, говорили-говорили, але людина рекорд встановила (ред. – Шмигаль як прем’єр), і ми бачимо, він на місці», - коментує Георгій Біркадзе.

Так, констатує експерт, Шмигаля можна звинувачувати у ситуації на україно-польському кордоні, але ж не тільки він винен, але й міністр аграрної політики та продовольства Сольський. Тобто, стверджує він, вони разом мали відпрацювати цю проблему, бути на кордоні, спілкуватися там з людьми і урегулювати це питання.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кулик розповів, які будуть наслідки зливу розмови про удар Taurus по Кримському мосту.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, із якою швидкістю тоне російська економіка.