Про це він розповів у своєму блозі.

«У пана Залужного склалися відносини непогані з британцями попри те, що були різні моменти. Пам'ятаєте, писали міжнародні ЗМІ, The Economist і не тільки про те, що був період, коли Сполучені Штати були невдоволені, мовляв пан генерал рідко спілкувався і ігнорував звернення командувача сил НАТО в Європі американського генерала Каволі, який фактично відповідальний за напрямок підтримки України, і американцям дуже не подобалось це рішення», - розповідає Олександр Мусієнко.

А от із британцями, стверджує експерт, у Залужного склалися хороші стосунки. До того, додає він, Британія прийшла нам на допомогу одна із перших, вона передавала нам значні обсяги і пакети озброєнь одразу, вона була, є і буде драйвером для інших у цих питаннях.

«Тому з цієї точки зору, я думаю, у британців якихось питань не буде. Пан Залужний обирав для своїх публікацій часто саме The Economist, видання міжнародне, але яке все ж таки знаходиться у Британії, це теж показник. З цієї точки зору це теж хороша кандидатура, знакова постать, нам зараз потрібна людина-авторитет, символ у Британії, яка буде з'являтися і в британських медіа, я сподіваюсь, це дуже важливо, бути в фокусі уваги, буде проводити інтенсивні зустрічі з політичними, військовими колами для того, щоби забезпечити потреби для України», - коментує Олександр Мусієнко.

До того ж, додає експерт, знімаються питання і спекуляції щодо політичного майбутнього Залужного, ніхто вже не буде казати, що все неправильно, звільняють не тих. Адже, підкреслює він, президент має право згідно з Конституцією України змінювати головнокомандувача ЗСУ і призначати людей на посади послів.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко пояснив, що операція українських спецпризначенців у Судані – це частина боротьби за глобальний Південь і позбавлення росіян ресурсів для війни.

Також Знай.ua писав про те, що Рейтерович розповів, чого росіяни добиваються своїм «Майданом-3».