Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я бачу план такий: угода, суть якої – Туску вдасться переконати італійців, іспанців, голландців, бельгійців, німців у тому, що ми припиняємо і переслідуємо будь-які сільськогосподарські продукти з росії. Пункт №2 – запроваджуємо квоти на українське зерно до Європейського Союзу. Третє – виділяємо кошти на скуповування українського зерна, яке не потрапляє в Європейський Союз і яке є на ринку, і створюємо програму гуманітарної допомоги Африці», - розповідає Пьотр Кульпа.

По-четверте, продовжує він, треба створити програму, у якій ЄС виділить Україні як кандидату у члени кошти на те, щоб виробники могли пристосовуватись до європейських стандартів, це робота на майбутнє. Далі, додає гість програми, варто подумати про рівновагу у транспорті, бо це друга точка, яка може бути проблемною, і треба розібратися з електронною чергою.

Загалом, констатує держслужбовець, сьогодні немає проблеми, щоб Україна вивозила своє зерно, обминаючи Польщу. І час тут, додає він, ніяк не б'є, навпаки, є саме простір часу для того, щоб напрацювати відповідальні спільні рішення, тож чекаємо на зустріч 28 березня.

«Для Туска вироблення цього рішення, зупинення всіх цих протестів по всій Польщі є умовою політичного виживання. Він зробить усе можливе і неможливе, вживе всіх можливих і неможливих зв'язків, щоб цього досягти», - робить висновок Петро Кульпа.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кулик розповів, які будуть наслідки зливу розмови про удар Taurus по Кримському мосту.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, із якою швидкістю тоне російська економіка.