Про це він розповів у програмі «Контрольний удар із Максимом Ялі».

«Традиційно в українському суспільстві президент є відповідальним та винним за всі процеси соціально-економічного життя, щоразу люди, які голосують за того чи іншого кандидата в президенти, покладають на нього великі надії, часто невиправдані», - зазначає Максим Ялі.

Як пояснює він, багато людей звинувачують президента у тому, чим займався взагалі не він. Зокрема, нагадує він, це свавілля в ТЦК, генерали, які не шкодували солдатів, контрнаступ, який провалився і таке інше. Експерт стверджує, що ці питання треба ставити не Зеленському, а Залужному, але ні, суспільство його міфологізувало і бачило наступним лідером країни.

«Жодної геніальності плану Залужного там і близько не було, це моє особисте переконання, у цьому я вже давно переконався після спілкування з багатьма учасниками бойових дій перших місяців війни. Суцільний хаос, неготовність, некомпетентність воєначальників і цивільних, симбіоз і сукупність стратегічних прорахунків підготовки», - стверджує Максим Ялі.

Тобто, пояснює він, наші люди часто заплющують очі на прорахунки та помилки осіб, фанатами якого вони стали. І ось Залужний, констатує експерт, став ідолом для тих, яким не подобається Зеленським, із ексголовнокомандувачем вони пов'язують надії і на перемогу у війні, і тепер уже на світле майбутнє України після того, як він стане президентом, хоча йдеться про військового, а не політика.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи справляється Шмігаль із роботою прем'єра.

Також Знай.ua писав про те, що Кулик пояснив логіку республіканців щодо допомоги Україні.