Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Говорю відверто, я вважаю, що люди, які мають мільярди доларів, зробили би переворот в росії дуже-дуже легко, якщо би цього хотіли. Чому? А тому що в росії люди не мають грошей, путін зробив усе, щоб люди були якомога бідніші. Він їх зробив бідними і дав їм тисячу доларів на війну на кожного, все. Тому я вважаю, що ці люди не зацікавлені», - пояснює Георгій Біркадзе.

Принагідно експерт згадує про всіх цих російських мільярдерів, Ходорковського, Каспарова, про всю цю російську опозицію, яка виїхала і живе зараз у Європі, регулярно засуджує війну. На його думку, якщо вже вони не фінансують ЗСУ, то могли би профінансувати трохи протестні настрої у росії, тим паче, коли це не так уже й важко.

Як пояснює експерт, мобілізація у росії взагалі відбувається тому, що 30% людей живуть в абсолютній бідності, тому за гроші вони готові воювати і навіть байдуже за кого. Тобто, констатує він, ці мільярдери могли би дати російській бідноті гроші, і вони би воювали один із одним, але ж ні, вся ця опозиція чекає, що українці своїми руками виборють перемогу для себе і для них.

«Про що можна говорити? Про яких хороших «рускіх»? Хто хороший «рускій»? Назвіть, будь ласка, хто це такі? Я таких не знаю. Я вважаю, що хороший «рускій», який гниє в українській землі, оце хороший «рускій», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чому США втратили своє лідерство у підтримці України.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи вдається нам перекрити дефіцит бюджету.