Про це він розповів на своєму каналі.

“Папа Римський закликав Україну до розмови, переговорів, використовуючи дуже погане словосполучення. Мовляв, переговори – це не слабкість, це сила, і треба мати мужність підняти білий прапор. Краще б він це не говорив, бо Папа Римський – людина не військова, а білий прапор – це ознака капітуляції”, - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, між переговорами та прийняттям капітуляції є величезна різниця. Як зазначив Дмитро Співак, пропонувати Україні, яка величезною ціною бореться за свою свободу, – як мінімум принизливо та образливо.

“І тому я абсолютно згоден із тією негативною реакцією, яка сьогодні є в Україні і серед звичайних людей, і політиків, і журналістів. Після двох років війни не пропонують заради миру на Землі капітулювати. Краще запропонував би росії вивести війська”, - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, коли ЗСУ зможуть скористатися допомогою, яка зараз іде від США та Чехії.

Також Знай.ua повідомляв про чотирнадцять загиблих та десятки поранених: терористичні війська Росії завдали страшного удару по Одесі.