Про це він розповів на каналі “Контекст”.

“Індексація пенсій у березні була не останньою. На чергове підвищення вже у квітні можуть розраховувати окремі категорії пенсіонерів. Кому саме очікувати прибавку та якою саме вона буде?” - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, пенсії зростуть у тих українців, які на заслуженому відпочинку продовжують працювати. Як зазначив Едуард Гльоза, така індексація загалом торкнеться 654 тисяч пенсіонерів.

“Також така індексація торкнеться 65-річних пенсіонерів, які мають повний страховий стаж: це 30 років для жінок і 35 років для чоловіків. Розмір цих виплат буде залежати від мінімальної зарплати і не може бути меншим за 40% від неї. Розмір мінімальної зарплати збільшився з початку 2024 року і тепер становить 7100 гривень”, - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українцям можна взагалі не платити за комуналку: в яких випадках це законно.

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, як відбувається сьогодні робота наших портів.