Про це він розповів у своєму блозі.

«Безумовно, путіну потрібно було намалювати (ред. – результати виборів), він же замовник цього всього. Він сказав, намалюйте мені таку кількість, щоби продемонструвати всім, наскільки потужна підтримка населення і наскільки росія підтримує війну, продовження війни, який патріотичний порив, батьківщина кличе, відповіли, встають з колін тощо», - констатує Олександр Мусієнко.

З іншого боку, міркує він, ці намальовані результати виборів свідчать про невпевненість у власних позиціях. Адже, пояснює експерт, якщо ти твердо стоїш на ногах і все добре на всіх фронтах, в усіх галузях, то для чого потрібно влаштовувати ось цей цирк, коли всі на Заході розуміють, що це фальсифікація?

«І це вже в стилі східних деспотій. Після цих так званих виборів його не можна називати ні президентом, ні так званим президентом, ні диктатором навіть. Його потрібно називати деспотом. Тобто в росії деспотія, ось так потрібно це називати. У найгірших проявах століття 12-13-ого азійського типу. Оце фактично встановлений режим диктатури у вигляді деспотії», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Отож, констатує він, Європа і весь світ має справу з деспотом і деспотичною країною, яка хоче знищити уклад, який виник на Заході, демократичні цінності. Адже ж, нагадує експерт, питання не тільки в Україні, питання в тому, що потрібно знищити все західне, бо воно від лукавого, а тільки російське православ’я від Бога.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чи є загроза для Одеської області з боку Придністров'я.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи поверне путін Білгородщину.