Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, можливо, для цього дійсно знадобиться захід цих повстанців уже в Білгород, а також одночасно аналогічні дії і в Курській області. Якби сюди приєдналась би ще й Брянська області, зазначає він, то це би змусило кремль реагувати.

«Хоча тут є такий цікавий момент насправді. Хочу нагадати, що у російській військовій традиції насправді (це ж не тільки наука Суворова наступати) так траплялось, що вони розглядали сценарії і відступів. Як було в часи Наполеона, вони спалили москву і відійшли, а потім повернулися. І навіть зараз у російській воєнній теорії (яку я іноді почитую, щоб знати) вони пишуть про те, що, якщо буде відступ, ну, нічого в цьому такого нема. Вони і досі кажуть, що Херсон – це фактично вдалий відступ, інакше діяти не можна було», - розповідає Олександр Мусієнко.

За його словами, путін просто одержимий війною проти України, а тому всю увагу скеровує сюди, а тому важко його перемкнути на внутрішній фактор. На думку експерта, тут могла би допомогти або громадянська війна, або повстання на Кавказі, от цього кремль дуже сильно боїться, тому й платять кадирову, аби він тримав ситуацію під контролем.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, коли ЗСУ зможуть скористатися допомогою, яка зараз йде від США і Чехії.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про небезпеки для Києва і можливий візит Папи Римського.