Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

На Одещині облаштовують фортифікації, встановлюють загороджувальні рубежі, зуби дракона, протитанкові рви риють. Чого бояться і чи є загроза?

З боку чого вони риють?

З боку Придністров'я.

На сьогодні ні. Більше такий обхідний маневр, ніби відволікти. На сьогодні це розглядається як ситуація… Те, що мало бути зроблено давно. Тобто ми скрізь мали передбачити різноманітні негативні дії, які можуть бути. І чим раніше було б воно зроблено, тим краще. Ну, у цій ситуації це з метою безпеки.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зрозуміло, зараз немає, а згодом є ризики з боку Придністров'я щодо України? Тут є небезпека спроби заходу якоїсь маленької ДРГ чи маленьких ДРГ. Таке може бути. Ну, спробувати…

І мало того, що там риють оборонні споруди, ще на цьому тлі нагнітають обстановку, що все, Одеса, Одеська область, що зайдуть туди, що її візьмуть. Тобто, цей негативний фактор грає проти.

Тут треба чітко розуміти, що це робиться з метою безпеки. Але теоретично захід якихось невеликих ДРГ можливий. Але поки що тут карта Ілюзія. Як тривалий час спостерігалася ця ситуація, поки вона спостерігатиметься такою самою.

Як повідомляв Знай.ua, Стелла прокоментувала ситуацію у Курській області та заявила, що там росіяни щось дуже оберігають, але частково втратять.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про небезпеки для Києва та можливий візит Папи Римського.